| ГЛАВНАЯ | АВТОСПОРТ | ТУР ПО АВТОСАЛОНУ | ИНТЕРНЕТ-МАГАЗИН | КРЕДИТ | СЕРВИС | ЗАПЧАСТИ | ФОРУМ | ВАКАНСИИ | | КОНТАКТЫ |  

OPEL Corsa

OPEL Astra Classic

OPEL Astra J

OPEL Meriva NG

OPEL Zafira

OPEL Insignia

OPEL Combo

 

ЗАЗ Forza

ЗАЗ Lanos

ЗАЗ Sens

ЗАЗ Lanos pick-up

 

CHEVROLET Aveo
CHEVROLET Aveo хетчбек
CHEVROLET Lacetti
CHEVROLET Epica
CHEVROLET Captiva
CHEVROLET NIVA
CHEVROLET Cruze


Красивые высказывания на форумах инета
алик, сегодня, 09:28. Ответов: 36.

Жизнь в стране .
алик, 02 Jan 2011. Ответов: 1596.

С Новым Годом!
Андрій Сімонов, 02 Jan 2011. Ответов: 14.

Таврия -пикап
Андрій Сімонов, 02 Jan 2011. Ответов: 1.

Новые правила дорожного движения
Anatol, 02 Jan 2011. Ответов: 69.

Зимний расход бензина
Anatol, 31 Dec 2010. Ответов: 13.

Течь масла из коробки
Юрий Сергеевич, 31 Dec 2010. Ответов: 7.

Вновь отличился :(
wow!, 30 Dec 2010. Ответов: 26.

Ксенон 350грн, Биксенон 550грн, 1 год га...
lAmatoryl, 29 Dec 2010. Ответов: 0.

92 или 95 бензин
Юрий Сергеевич, 28 Dec 2010. Ответов: 8.

В данный момент находятся на форуме: 100
Зарегистрированных: 0 | Гостей: 100

Начало Новости Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс.


Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс.

Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс. - KIA «Із запуском нового Sportage, ми створили абсолютно новий п’ятимісний компактний кросовер, який є дуже привабливим для клієнта. Це міський кросовер, який крокує в ногу з часом та виправдовує всі очікування. За доказами далеко ходити не треба: це успішні продажі по всьому світу, які за короткий час з його запуску сягнули більш ніж 32 тисячі», - каже Бенні Ойєн, Віце-Президент з маркетингу KIA Motors Europe.
Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс. - KIA Одним з основних факторів неймовірної привабливості нового Sportage та його успішних продажів є його вигляд, і третє покоління моделі залишило значний слід в напрямку дизайну компактних кросоверів. Довший, ширший та нижчий за попередника, абсолютно новий дизайн успішно зберігає ключові риси SUV: потужну позицію водія, покращене відчуття безпеки та потужної присутності на дорозі – все те, що зробило таким популярним друге покоління Sportage.

«Ключовим елементом дизайну нового Sportage є зв'язок між його високими плечима та вузькою смугою скла», - пояснює Пітер Шрайєр, Головний дизайнер КІА Motors. «Ми створили автомобіль з пропорціями між металом та скляною частиною, подібними до спорткару. Розмір, обрис та пропорція задньої стійки на будь-якому автомобілі є надзвичайно важливими для його зовнішнього вигляду», – каже Шрайєр.

Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс. - KIA Новий Sportage є динамічним та легшим за Sportage-2, з коефіцієнтом аеродинамічного опору в 0.37 Cd (0.40 у попередника) та значно меншою вагою (легший на 91 кг), в порівнянні з Sportage другого покоління, це дозволяє збільшити економічність та екологічність.

Довший кузов та довша колісна база, додатковий простір інтер’єру, дає змогу переконатись, що володарі нового Sportage насолоджуватимуться його просторою кабіною. Від’ємний кут задньої стійки відсуває її на 186 мм назад (в порівнянні з попередньою моделлю), розташовуючи її позаду другого ряду пасажирів та забезпечуючи їм чудовий огляд. Вхід та вихід з кабіни значно спрощений завдяки зниженню рівня сидінь та верхівок дверних порогів.

Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс. - KIA

Комфорт водія збільшений завдяки впровадженню педалі акселератора особливої форми, яка забезпечує м’який контроль над дроселем та завдяки збільшеному спектру регулювання водійського сидіння – на 24 мм більшого, ніж в попередника. Підігрів передніх та задніх сидінь може бути доступний в якості опції.

Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс. - KIA Багажний відсік нового Sportage виграє від 70 міліметрового заднього обвісу. З розкладеними задніми сидіннями, багажне відділення на 80 мм довше та на 110 мм ширше на рівні підлоги, завдяки більш компактному дизайну задньої підвіски. Багажна місткість є однією з найкращих в класі та коливається від 564 літрів при задніх сидіннях у вертикальному положенні та до 1353 літрів при складених. Задні сидіння оснащені механізмом складення одним рухом, для додаткової зручності.

Новий Sportage значно тихший та більш екологічний ніж попередн. Абсолютно новий дизайн кузова та більш дієве використання надміцної сталі (в цілому 71.9%) стали причинами більшої безпечності автомобіля, в якому власники будуть зможуть відчути хіба що найменші вібрації від дороги чи механічних компонентів.

Продажи нового KIA Sportage уже превысили 32 тыс. - KIA Щоб переконатись, що володіння та їзда на компактному кросовері КІА буде безпечною та стане винагородою для всіх власників, новий Sportage пропонує покупцям спектр систем безпеки та обладнання, яке є останнім словом техніки. Ці засоби є стандартом або доступні в якості опцій – в залежності від ринку та комплектації.

У більшості європейських країн, стандартні технології «активної» безпеки, які має Sportage включатимуть в себе електронний контроль стабільності (Electronic Stability Control), та три нові системи: систему допомоги при старті вгору (Hillstart Assist Control), систему блокування гальм при спуску (Downhill Brake Control) та сигналу екстреної зупинки (Emergency Stop Signal).

Робота системи гальмування всіма дисками під час екстремальних умов підтримується трьома системами – звичайною ABS (анти-блокувальна система), електронною системою розподілу гальмівних зусиль (electronic brake-force distribution), яка розподіляє передній/задній гальмівний тиск, та системою допомоги при гальмуванні (brake assist system), яка розпізнає екстрену зупинку та надає максимальну гальмівну силу.

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» налічує 11 моделей – Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, та Venga та Абсолютно Новий Sportage.

Винятково висока якість продукції – ключова складова філософії бренду KIA. Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», складає 7 років, при цьому для більшості моделей величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок з боку дистриб’ютора є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту.


Архив Новости

2011 - Январь
2010 - Октябрь Ноябрь Декабрь
| Главная | Автоспорт | Тур по автосалону | Интернет-магазин | Кредит | Сервис | Запчасти | Форум | Вакансии | | Контакты |